Tájékoztatás

Tájékoztatjuk látogatóinkat, hogy a Cashline Értékpapír Zrt. 18 évi eredményes működés után a befektetési szolgáltatási tevékenység megszűntetése mellett döntött, és állományát a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének engedélyével a Buda-Cash Brókerház Zrt.-re ruházta át.

Köszönjük minden kedves Ügyfelünknek, hogy az elmúlt évek alatt megtisztelte bizalmával a Cashline Értékpapír Zrt-t. Társaságunk számára mindig alapvető fontosságú volt, hogy Ügyfeleink elégedettek legyenek munkánkkal, melyet a mindenkor vonatkozó jogszabályoknak és egyéb előírásoknak megfelelően végeztünk. Célunk továbbra is az, hogy ügyfeleink a továbbiakban is – bár másik befektetési vállalkozás szolgáltatásainak igénybe vételével - zökkenőmentesen vehessék igénybe a befektetési és árutőzsdei szolgáltatásokat.

Felhívjuk ügyfeleink szíves figyelmét arra, hogy a Buda-Cash Brókerház Zrt. üzletszabályzatát megtekinthetik nyomtatott formában a Buda-Cash Brókerház Zrt. székhelyén, munkanapokon 8:30 és 16:00 óra között, valamint elektronikus formában a Buda-Cash Brókerház weboldalán (www.budacash.hu oldal „Társaságunk bemutatása” menüponton belül az „Üzletszabályzat” menüpont alatt). Ugyanitt tájékozódhatnak a Buda-Cash Brókerház elérhetőségeiről is.

A továbbiakban is sikeres üzletmenetet kívánunk minden kedves Ügyfelünknek.

Cashline Értékpapír Zrt.

Email: cashline@cashline.hu
Telefon: (1) 881 85 85